Om Mad Synergi

Mad|Synergi startede op i 2008 med en vision om, at god gastronomi ikke kun skal være tilgængelig på danske toprestauranter, men at det kan og bør ramme bredere.

Med en tanke på og filosofi om, at god gastronomi ikke behøver at koste en formue, blev det nye madkoncept taget rigtig godt imod.

I dag er forretningen vokset og der er den synergi mellem de forskellige områder som målet var at skabe ,- købmanden på Værnedamsvej, selskabsmaden med retter til de mindre og mellemstore selskaber, produktionen i Roholte og alle de arrangementer og kogeskoler vi hver uge afvikler for både private og virksomheder.

Ved synergieffekt forstås, at der ved menneskers samarbejde fremkommer mere end det udførte arbejde.

Det er netop dette fænomen, vi stræber efter at skabe i arbejdet med maden, i kontakten med kunden og i arbejdet med vores samarbejdspartnerne.

 

Velkommen til Mad|Synergi.

 

- Gastronomisk tanke med effektiv handling -