Pakning og levering

Mad Synergi producerer, pakker og leverer convenience- og specialproducerede produkter til detailhandlen landet over.

Via online bestilling aflægger du din ordre, og Mad Synergi kan levere dine specialproducerede varer lige til døren seks ud af syv dage.
Mad Synergi leverer hver eneste dag store mængder specialproducerede fødevarer til hele landet, hvilket kræver et stabilt produktionsapparat med nødvendige maskiner, som Sous-Vide med stor kapacitet, flowpakker, traysealer og dybtrækker m.fl. Dette sikrer dig en professionel håndtering af alle produkter fra pakning til levering.

FLOWPAKKER

Flowpakkeren er en maskine, der effektivt pakker og forsegler eksempelvis convenience food i folie. Den lufttætte pakning af fødevarerne sørger for, at ingen bakterier kan trænge ind. Samtidig beskytter indpakningen fødevarerne effektivt.

TRAYSEALER

Skal produkter, færdigretter eller convenienceretter anrettes i bakker, så har Mad Synergi en effektiv traysealer til opgaven.
Maskinen pakker og forsegler bakkerne sikkert og hurtigt, og den kan tilpasses et væld af forskellige typer bakker. Det giver en fleksibel pakkeløsning af convenience food og forlænger holdbarheden på dit produkt. Mad Synergi kan ligeledes færdigpakke dit produkt med kartonnage, mærkning, logo mv.

DYBTRÆKKER

En dybtrækker laver en effektiv og intelligent thermoform-emballering af fødevarerne. Det betyder, at fødevarerne bliver vakuumpakket for at give en længere holdbarhed.
Maskinen giver et væld af muligheder for skræddersyede løsninger på indpakninger af enhver type varer.

PROFESSIONEL PAKNING AF ALLE MADVARER

Alle vores maskiner er naturligvis produceret specielt til at pakke fødevarer.
Den professionelle indpakning garanterer, at varerne kan holde sig friske og gode så længe som muligt og uden brug af f.eks. tilsætningsstoffer.
Maskinerne giver en bred vifte af muligheder for en sikker, nutidig og god indpakning af enhver fødevare.
 

Har du spørgsmål til vores produktionsapparat, kan du altid kontakte os på tlf. +45 35 12 25 59 eller på info@madsynergi.dk.

FIND OS

MAD Synergi ApS
Vindbyholtvej 29A,
4640 Faxe
info@madsynergi.dk
+45 35 12 25 59
CVR: 33780575

FØLG OS