Om Mad Synergi

Mad Synergi er grundlagt i København i 2008 af kokkeuddannet, Jeppe Graa.

Virksomheden startede med udelukkende at lave selskaber til private og erhverv, men i mødet med nye muligheder og behov i markedet fik Mad Synergi en ny gren på virksomheden, nemlig at specialproducere varer til restauration, hotel og fødevarebranchen samt konsulentarbejde inden for branchen.

Jeppe Graa og Astrid Mølgaard både lever og arbejder sammen om Mad Synergi, og de har med en kerne af medarbejdere skabt en virksomhed med i dag 45 medarbejdere.

Mad Synergi er en iværksætter-virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder har - og har haft stor indflydelse på, hvor vi er, og hvor vi kommer hen. Hvert et skridt er fælles succes.

I takt med at virksomheden voksede og nye lokaler blev nødvendige, førte vejen i 2011 Mad Synergi til Roholte nær Præstø fjord, hvor virksomheden også holder til i dag. Lokalerne på de 1250 kvm. er i gang 24 timer i døgnet, med bageri om natten og produktion om dagen.

Mad Synergi udvider, men holder fast ved sine to grene i forretningen, nemlig at skabe og afvikle selskaber og arrangementer fra 12 til 5000 mennesker, hvilket vil sige, at der en dag er 45 medarbejdere på arbejde og andre dage 300.

Ligeledes fortsætter Mad Synergi gastronomisk og konceptuel udvikling, produktion og levering til store som små virksomheder i restaurations-, hotel- og fødevarebranchen.

Mad Synergi kan specialproducere konkrete produkter på kundens opskrift, eller produkt- og konceptudvikle med udgangspunkt i kundens visioner, fra produktniveau til et færdigt koncept, hvor mad, indretning, æstetik, flow og logistik går op i en samlet helhed. Hos Mad Synergi er du ikke bare ”en af vores kunder”, men derimod en vigtig samarbejdspartner. Samspillet er vigtigt og er med til at holde Mad Synergi i konstant bevægelse.

Vi tilstræber altid det bedste produktniveau samt et tæt og unikt samarbejde, der tilsammen skaber synergieffekt.

Vores navn, Mad Synergi:

Selve navnet ”Mad Synergi” tager udgangspunkt i essensen af vores forretning.
Nemlig Mad og Samarbejde.

”Synergia” kommer fra græsk og betyder ”samarbejde” og ergon= arbejde.
Definitionen af Synergi er:
”Samspil mellem to eller flere faktorer der forstærker hinanden således at den kombinerede effekt bliver større end summen af de enkelte faktorers bidrag”.

Som arbejdsplads

Mad Synergi skaber plads til menneskelige og kulturelle forskelle.

Vi tror på, at forskellighed skaber indsigt og udvidet horisont såvel som fællesskabsfølelse og ansvar.

Ligesom vore kompetencer skal være mange, skal vi også have samme bredde i vores medarbejdergruppe. Vores medarbejdere har en rygrad af engagement, drivkraft og ordentlighed.

Mad Synergi leveregler

Mad Synergi leveregler er udarbejdet af Mad Synergi medarbejdere.

HVER DAG ER NY

VI STØTTER HINANDEN

DEN STØRSTE GLÆDE ER, AT GLÆDE ANDRE

VI TAGER ANSVAR, SÅVEL INDIVIDUELT SOM FÆLLES

VI ER GODE AMBASSADØRER FOR VIRKSOMHEDEN

ALT KAN LYKKES, HVIS VILJEN TIL AT VILLE, ER STØRRE END FRYGTEN FOR AT FEJLE

VI OPNÅR GODE RESULTATER VED AT YDE VORES MAKSIMALE, FOKUSERE OG VÆRE PROAKTIVE

FIND OS

MAD Synergi ApS
Vindbyholtvej 29A,
4640 Faxe
info@madsynergi.dk
+45 35 12 25 59
CVR: 33780575

FØLG OS