Økocertificering

Økologiske fødevarer er produceret, så der er taget særlig hensyn til både miljø og dyrevelfærd. Mad Synergi er ØKO-certificeret og kan garantere dig en økologisk fødevareproduktion.

MÆRKNING AF ØKOLOGISKE PRODUKTER

Mad Synergi er certificeret til at kunne anvende, producere og mærke vore produkter økologiske. Når fødevarerne skal være økologiske, er der mange elementer at tage hensyn til.
Fødevarestyrelsen holder heldigvis godt øje med alle ØKO-certificerede virksomheder, så du er sikret, at også vore økologiske produkter ER økologiske.

ØKOLOGI ELLER EJ

Har du et særligt ønske om at få økologiske produkter fra os, har vi de nødvendige certificeringer.
Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smag, så uanset om du vælger økologi eller ej, så lover vi samme høje kvalitet.
Vi ser det som en ekstra service, at vi kan levere økologiske produkter. Derfor er det et tilvalg, du kan få, hvis du ønsker det. Det er en smagssag, om det skal være økologisk eller ej, og derfor er det altid op til dig.

VIL DU VIDE MERE?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere information om vores ØKO-certificering. Sammen finder vi en god løsning på de speciallavede økologiske produkter, du ønsker fra os.
 

Kontakt os på tlf. +45 35 12 25 59 eller info@madsynergi.dk, så tager vi en snak om økologi og giver et uforpligtende tilbud.

FIND OS

MAD Synergi ApS
Vindbyholtvej 29A,
4640 Faxe
info@madsynergi.dk
+45 35 12 25 59
CVR: 33780575

FØLG OS