Det kan Mad Synergi tilbyde

Gastronomisk og konceptuel udvikling, produktion og levering til store som små virksomheder i restaurations-, fødevare - og hotelbranchen.

Mad Synergi kan specialproducere konkrete produkter på jeres opskrift, eller produkt– og konceptudvikle med udgangspunkt i jeres visioner, fra produktniveau til et færdigt koncept, hvor mad, indretning, æstetik, flow og logistik går op i en samlet helhed.

Hos os er du ikke bare ”en af vores kunder”, men derimod en vigtig samarbejdspartner.

Samspillet er vigtigt og er med til at holde os i konstant bevægelse. Mad Synergi sikrer et højt produktniveau samt et tæt og unikt samarbejde, der tilsammen skaber synergieffekt.

Kontakt os på tlf. +45 35 12 25 59 eller info@madsynergi.dk for en uforpligtende samtale.

Produktudvikling

Udgangspunktet er jeres ambition, hvorfra Mad Synergi kan hjælpe med udvikling fra ide til konkret produkt eller færdigt projekt.

Med en unik kombination af erfaring og kompetencer tilrettelægger vi i fællesskab vejen til mål. Vareprøver, moodboards, workshop og tæt dialog sikrer forventningsafstemning, så det bedste resultat opnås.

Mad Synergi kan specialproducere stort set alt til restaurations-, fødevare- og hotelbranchen.

Med unikke kokkekompetencer, fagligtilgang - og metoder, har Mad Synergi mulighed for at udvikle og producere traditionelle såvel som innovative produkter med en helt klar gastronomisk profil og kvalitet.

Kontakt os på tlf. +45 35 12 25 59 eller info@madsynergi.dk for en uforpligtende samtale.

Pakning og levering

Mad Synergi producerer, pakker og leverer.

Via online bestilling aflægger du din ordre, og Mad Synergi kan levere dine specialproducerede varer lige til døren seks ud af syv dage.

Mad Synergi leverer hver eneste dag store mængder specialproducerede fødevarer til hele landet, hvilket kræver et stabilt produktionsapparat med nødvendige maskiner, som sous vide med stor kapacitet, flowpakker, traysealer og dybtrækker m.fl. Dette sikrer dig en professionel håndtering af alle produkter fra pakning til levering.

FLOWPAKKER

Flowpakkeren er en maskine, der effektivt pakker og forsegler eksempelvis convenience food i folie. Den lufttætte pakning af fødevarerne sørger for, at ingen bakterier kan trænge ind. Samtidig beskytter indpakningen fødevarerne effektivt.

TRAYSEALER

Skal produkter, færdigretter eller convenienceretter anrettes i bakker, så har Mad Synergi en effektiv traysealer til opgaven.

Maskinen pakker og forsegler bakkerne sikkert og hurtigt, og den kan tilpasses et væld af forskellige typer bakker. Det giver en fleksibel pakkeløsning af convenience food og forlænger holdbarheden på dit produkt. Mad Synergi kan ligeledes færdigpakke dit produkt med kartonnage, mærkning, logo mv.

DYBTRÆKKER

En dybtrækker laver en effektiv og intelligent thermoform-emballering af fødevarerne. Det betyder, at fødevarerne bliver vakuumpakket for at give en længere holdbarhed.

Maskinen giver et væld af muligheder for skræddersyede løsninger på indpakninger af enhver type varer.

PROFESSIONEL PAKNING AF ALLE MADVARER

Alle vores maskiner er naturligvis produceret specielt til at pakke fødevarer.

Den professionelle indpakning garanterer, at varerne kan holde sig friske og gode så længe som muligt og uden brug af f.eks. tilsætningsstoffer.

Maskinerne giver en bred vifte af muligheder for en sikker, nutidig og god indpakning af enhver fødevare.

Har du spørgsmål til vores produktionsapparat, kan du altid kontakte os på tlf. +45 35 12 25 59 eller på info@madsynergi.dk.

Økocertificering

Økologiske fødevarer er produceret, så der er taget særlig hensyn til både miljø og dyrevelfærd. Mad Synergi er ØKO-certificeret og kan garantere dig en økologisk fødevareproduktion.

MÆRKNING AF ØKOLOGISKE PRODUKTER

Mad Synergi er certificeret til at kunne anvende, producere og mærke vore produkter økologiske. Når fødevarerne skal være økologiske, er der mange elementer at tage hensyn til.

Fødevarestyrelsen holder heldigvis godt øje med alle ØKO-certificerede virksomheder, så du er sikret, at også vore økologiske produkter ER økologiske.

ØKOLOGI ELLER EJ

Har du et særligt ønske om at få økologiske produkter fra os, har vi de nødvendige certificeringer.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smag, så uanset om du vælger økologi eller ej, så lover vi samme høje kvalitet.

Vi ser det som en ekstra service, at vi kan levere økologiske produkter. Derfor er det et tilvalg, du kan få, hvis du ønsker det. Det er en smagssag, om det skal være økologisk eller ej, og derfor er det altid op til dig.

VIL DU VIDE MERE?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere information om vores ØKO-certificering. Sammen finder vi en god løsning på de speciallavede økologiske produkter, du ønsker fra os.

Kontakt os på tlf. +45 35 12 25 59 eller info@madsynergi.dk, så tager vi en snak om økologi og giver et uforpligtende tilbud.

Allergenehåndtering

Mad Synergi kan håndtere allergener, samt producere og mærke vores fødevarer efter alle fødevaremærkningskrav.

Vi har specialiseret os i produktion af f.eks. gluten- og laktosefrie produkter, hvor vi ikke går efter at finde ”erstatningsprodukter”, men udvikler produkter på ny af højeste kvalitet.

MÆRKNING AF FØDEVARER

Kunden skal vide, hvad det er, de køber. Alle restauranter og spisesteder skal kunne oplyse sine gæster om allergener i maden.

Vi ved præcis, hvad vi kommer i maden, og alle vores produkter er mærket ved din modtagelse, så du altid ved klar besked om eventuelle allergener.

Kontakt os på tlf. +45 35 12 25 59 eller på info@madsynergi.dk for at få mere information om allergener i maden.

Projekttyper

Vi har stor erfaring med forskellige projekttyper som
- Udvikling og produktion af nye menu- og madkoncepter
- Specialproduktion på kundens egen opskrift
- Udvikling og produktion af convenience food
- Produktion og udvikling til hotel, restaurant, streetfood- og cafékoncepter samt kultur- og turistinstitutioner
- Skabe og optimere køkkenfaciliteter og øvrige rammer for æstetisk helhed, optimalt flow og kvalitetssikring.

Kontakt os på tlf. +45 35 12 25 59 eller info@madsynergi.dk for en uforpligtende samtale.

Placering

FIND OS

MAD Synergi ApS
Vindbyholtvej 29A,
4640 Faxe
info@madsynergi.dk
+45 35 12 25 59
CVR: 33780575

FØLG OS